APM: Brzdy Ate a Barum za polovinu

Pozor!

Akce skončila.

Akční slevu 50% na brzdové díly značek Ate a Barum nabízí tento týden společnost APM Automotive. Její zákazníci tak mohou za polovinu běžné maloobchodní ceny nakoupit přibližně 10.000 položek.

Ate je světoznámá značka brzdových komponentů pro nejnáročnější zákazníky a prvním světovým výrobcem brzdových kotoučů s multifunkční drážkou (Power Disc). Samozřejmě dodává i špičkové brzdové obložení a to včetně stále žádanějších keramických destiček a také další brzdové díly a příslušenství. Firma ATEContinental Aftermarket GmbH spolupracuje se všemi evropskými automobilkami a zaujímá přední místo ve výrobě a montáži brzdových systémů. Od roku 2009 koncern nabízí svoji druhou řadu brzdových dílů pod slavnou českou značkou BARUM (= cenově výhodnější alternativa prémiové značky Ate).

Slevy platí pro registrované zákazníky APM Automotive pouze do neděle 6. března a vztahují na celý sortiment brzdových dílů značek Ate a Barum (s výjimkou nářadí a servisního vybavení Ate, pneu Barum a výprodejových položek obou značek).